ГоловнаПолітика

Чоловік Тимошенко визнав унікальність Януковича

Олександр Тимошенко згадав всі штампи про діючого Президента.

Чоловік Тимошенко визнав унікальність Януковича
Фото: Макс Левин

Чоловік екс-прем'єра Олександр Тимошенко обурений словами Президента Віктора Януковича про те, що Юлія Тимошенко є світовим лідером за кількістю кримінальних справ.

Текст заяви оприлюднено на сайті БЮТ.

"З великим здивуванням прочитав чергове висловлювання світового "вченого", проФФесора, перекладача і списувача чужих книг, а ще донецького письменника і за сумісництвом Президента України Віктора Януковича про те, що Юлія Тимошенко є світовим лідером за кількістю кримінальних справ. В таких випадках часто кажуть - чим би дитина не тішилася, тільки б не плакала", - пише Олександр Тимошенко.

За його словами, Януковича "по праву можна вважати унікальною у світі людиною".

"Він єдиний двічі засуджений президент у чисто кримінальних справах - це унікальний випадок в історії людства, цим він навічно закарбував своє ім'я в анналах історії. Він - сім в одному - президент - прокурор - суддя - кат - академік - проФФесор - письменник - самородок наш. Людина - без минулого і майбутнього. Це людина - сім'я якої за два роки його царювання увійшла в число найбагатших сімей світу, а його оточення за час підготовки до чемпіонату світу з футболу збільшило свої статки в сотні разів", - пише чоловік Тимошенко, в пориві емоцій забувши про граматику.

За його словами, те, що Янукович розмірковує, хто злочинець, а хто праведник, - верх безглуздя і цинізму.

"Я прошу Віктора Федоровича - краще мовчіть, робіть розумний вигляд і посміхайтеся своєю широкою посмішкою - всі і так все зрозуміють. Я вимагаю від Президента Януковича публічних вибачень за свої провокаційні висловлювання щодо Юлії Тимошенко і негайного її звільнення", - підсумував він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram