ГоловнаПолітика

Луценко: бізнес-еліти вже вирощують собі нового Ющенка

За словами екс-міністра, олігархи усвідомили справжню мету Президента.

Луценко: бізнес-еліти вже вирощують собі нового Ющенка
Фото: gazeta.ua

Таку заяву екс-голова МВС Юрій Луценко зробив у ексклюзивному інтерв'ю LB.ua Юрій Луценко: "Мафіозі в "Бріоні" - неминуче зло періоду первинного накопичення капіталу" .

"Якби бізнес-еліту влаштовував нинішній стан речей, то всі види опозиції проводили б вибори за копійки партійних внесків. Але олігархи чудово усвідомили, що Янукович не хоче бути президентом олігархів, він хоче бути єдиним олігархом у цій розрізненій країні", - сказав він, відповідаючи на запитання про те, чому нинішні еліти не висловлюють незгоду у зв'язку з подіями, що відбуваються в державі.

На думку Ю. Луценка, вони вже зайнялися "вирощуванням" "нового Ющенка" - в "пику Сім'ї".

"Кровожерні плани межигірської Сім'ї штовхають бізнес-еліти без зайвої реклами шукати і вирощувати собі нового Ющенка - ідеального президента олігархічної моделі країни".

Крім того, розмірковуючи про причини свого ув'язнення, екс-міністр зазначив: "Моє ув'язнення, крім помсти за помаранчеву революцію і незмінність поглядів і оцінок, - цe і сигнал майбутнім силовикам і суддям: не чіпайте систему кругової поруки у верхах, обмежуйтеся валізою "внесків" і боротьбою з неорганізованою злочинністю". "Адже якщо екс-міністра внутрішніх справ садять за змову з водієм і злочинне святкування офіційно встановленого Дня міліції, а сина депутата Партії регіонів за тортури та вбивство відпускають на волю, то хто після цього повторить самовбивчу роль викривача мафії без озирання на завтрашній день?" - додав він.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram