>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравці збірної України отруїлися перед матчем із Туреччиною

Лікар збірної України Леонід Миронов прокоментував ситуацію з отруєнням гравців і персоналу національної команди в Інгольштадті напередодні контрольного матчу з Туреччиною.

Гравці збірної України отруїлися перед матчем із Туреччиною
Фото: ua-football.com

- Із чого все почалося, Леоніде Андрійовичу?

- Почалося все з обіду - в понеділок, у день нашого переїзду із Вальзеє в Інгольштадт. До вечора симптоматика отруєння з'явилася у масажиста Сергія Мироненка - він ледь знайшов сили закінчити роботу з хлопцями.

Потім із загальною інтоксикацією і високою температурою зліг ваш покірний слуга. О 4:00 ранку до мене прийшов із тими самими проблемами Денис Гармаш. Трохи пізніше поскаржилися на нездужання Тарас Михалик, Андрій Воронін, Артем Мілевський, Андрій Шевченко, Анатолій Тимощук.

- У кого ситуація виявилася найскладнішою?

- У Гармаша. Уночі в нього була дуже сильна блювота - довелося промивати шлунок і застосовувати всі доступні мені на той момент методи дезінтоксикації. На другому місці за тяжкістю проблеми виявився Михалик, якому провели схожі процедури.

- Але ж Гармаш не просто зіграв із Туреччиною - вийшов на поле з перших хвилин!

- Він дуже хотів грати і сказав перед матчем, що вже не відчуває нездужання. А після першого тайму надійшли скарги від Євгена Коноплянки та Мілевського.

- Останнього замінили в середині другого тайму із цієї причини?

- Ні, це було рішення тренера. До самопочуття Артема заміна стосунку не мала.

- Чи справді існували побоювання, що в нашої збірної не набереться потрібної кількості здорових гравців і матч буде скасовано?

- Звичайно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram