ГоловнаПолітика

МЗС: німецькі лікарі вже сумніваються, чи їхати в Україну

У МЗС України заявили, що німецькі лікарі засумнівалися в доцільності візиту до України для оцінки центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" в Харкові, лікування в якій запропонували Юлії Тимошенко.

МЗС: німецькі лікарі вже сумніваються, чи їхати в Україну
Александр Дикусаров
Фото: gazetavv.com

Про це на брифінгу сказав директор департаменту інформаційної політики МЗС Олег Волошин.

"Ми так розуміємо, що німецька сторона вагається, наскільки їх у цьому сенсі використовують або не використовують. Вони поставили запитання про належні умови лікування. Зроблено все, щоб забезпечити їх. Але зараз висуваються додаткові умови, які вже дивують не тільки нас, а й наших європейських партнерів", - сказав він.

За словами Волошина, ще не відома точна дата приїзду лікарів. Однак міністерство сподівається, що це буде найближчим часом.

Мою маму повинні перевести в ту клініку, яку порекомендують німецькі лікарі

— Євгенія Тимошенко, донька екс-прем'єра Юлії Тимошенко

Нагадаємо, МЗС отримало підтвердження, що німецькі лікарі мають намір прибути в Україну, аби оцінити ЦКЛ "Укрзалізниці" в Харкові до 15 квітня.

6 квітня

Тимошенко відмовилася від створених для неї умов у ЦКЛ "Укрзалізниці".

Екс-прем'єр має намір погодитися на лікування в стаціонарі центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" в Харкові після висновку німецьких лікарів про те, що цей медичний заклад підходить для лікування її захворювання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram