ГоловнаПолітика

В штабі Януковича визнають результати виборів

Вадим Колісниченко розповів журналістам, що на виборах мали місце лише дрібні порушення та фальсифікації з боку їх опонентів і вони істотно не вплинули на результати.

В штабі Януковича визнають результати виборів
Фото: www.segodnya.ua

Він зауважив, що вибори без фальсифікацій в другому турі, на відміну від першого, мали місце тому, що міліція «нарешті була з народом» і не втручалася у хід голосування.

В свою чергу Анна Герман повідомила, що в штабі Тимошенко будуть робити все можливе, аби визнати результати виборів недійсними. Вона також продемонструвала журналістам папірець, який начебто Центральний штаб БЮТ розсилав регіональним організаціям. В ньому рекомендовано подавати скарги до окружних комісій з вимогою перерахувати бюлетені.

Загалом, у штабі, який знов розташувався в отелі «Інтерконтинеталь», панує оптимістична атмосфера. Депутати від Партії регіонів спілкуються з журналістами і розповідають, що розрив між Януковичем і Тимошенко становить 7-12%.

А в штабі БЮТ дізнатися що-небудь неможливо. На очі журналістам вже довгі години не з’являвся жоден з представників цієї політсили. Було скасовано два брифінги - Портнова і Томенка. З невідомих причин. У прес-службі повідомили, що Томенко занятий і в нього справи.

Тетяна ЧорноволТетяна Чорновол, журналістка
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram