ГоловнаЕкономікаДержава

Україна готова стати хабом для корейських компаній у Європі, — Мінекономіки

Міністр економіки Юлія Свириденко повідомила, що українська делегація привезла у Сеул конкретні проєкти в агропереробці, в енергетичній сфері, в сфері будівництва.

Україна готова стати хабом для корейських компаній у Європі, — Мінекономіки
Юлія Свириденко
Фото: Мінекономіки

Перший віцепрем'єр-міністр — міністр економіки України Юлія Свириденко заявила, що Україна готова стати хабом для корейських компаній у Європі. 

Про це повідомляє Мінекономіки. 

Міністр економіки зазначила, що зручне розташування України в центрі Європи, мережа діючих індустріальних парків та можливості для будівництва нових — це чудові перспективи для масштабування корейського бізнесу. 

“У Сеул ми привезли конкретні проєкти в агропереробці, в енергетичній сфері, в сфері будівництва. Цими пропозиціями ми сигналізуємо, що Україна вже сьогодні займається розвитком власної економіки і будує плани по розвитку держави, і бачить там на чільному місці корейський бізнесу”, — сказала вона.

Юлія Свириденко також додала, що, розмістивши свої потужності в Україні, Південна Корея стане ще ближче до ринків ЄС.

Нагадаємо, Південна Корея збирається надати Україні 8 млрд доларів кредиту на пільгових умовах на потреби відновлення економіки. Підписана попередня угода. Очікується, що Україна також зможе використовувати корейські потужності та досвід для повоєнної відбудови зруйнованої інфраструктури.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram