ГоловнаЕкономікаФінанси

Онлайн-кредит – це зручно!

Онлайн-кредит – це зручно!

Раніше, якщо потрібно було взяти кредит на покупку автомобіля, техніки, ремонт або відпочинок, потрібно було вирушати в банк, витрачати час в чергах і чекати відповіді банку. Іноді негативно, після чого починати знову, в іншому банку. Інтернет зробив життя набагато простішим!

Мікрокредитування - це фінансова інновація, що стала можливою завдяки розвитку фінансового сектора. Всі охочі отримати додаткові гроші, але не маючи можливості звертатися в банк, можуть зробити це через сервіси онлайн-кредитування. Швидко, просто і без переплат!

Одна з основних причин, чому багато людей беруть онлайн кредит, - це зручність. Подати заявку на отримання кредиту можна навіть не виходячи з дому! Для цього потрібно просто зареєструватися на сайті мікрофінансової організації - наприклад, на https://www.money24.ua, заповнити всі дані і через 15 хвилин отримати відповідь - в більшості випадків - позитивний. Всі відносини з кредитором відбуваються виключно в Інтернеті, що зручно для тих, хто не хоче зайвий раз відвідувати відділення банку.

Оскільки онлайн-кредитори не мають додаткових витрат на офіси, розкидані по всій країні, вони можуть запропонувати більш вигідні умови: низькі ставки, відсутність комісій і приємні бонуси. Відсоткові ставки тут фіксовані, тому можна не турбуватися про їх зміну протягом терміну дії кредиту.

Банки, як правило, розбірливі в тому, кому вони дають гроші в кредит. При відвідуванні відділення для оформлення «традиційного» кредиту вам, можливо, доведеться відповісти на низку питань про те, навіщо вам потрібен кредит, як швидко віддасте гроші тощо. Процес може бути повільним, але іноді гроші потрібні тут і зараз. Вирішують ситуацію саме кредити онлайн!

Це швидкий і безпечний доступ до необхідних коштів - не потрібно вказувати причини оформлення онлайн-кредиту, надавати довідку про доходи, приводити поручителів. Все, що потрібно зробити, це просто надати заявку і розуміти, що ви зможете вчасно погасити кредит.

Ще одна перевага онлайн-кредиту - це можливість звернення на підтримку в режимі 24/7. Кредити доступні в будь-який час дня і ночі. Немає прихованих комісій, оскільки вся сума кредиту буде видна в кредитному калькуляторі ще перед оформленням договору.

Відмінною особливістю отримання онлайн-кредиту є можливість порівнювати ставки, перш ніж здійснювати будь-які дії. Аналізуючи різні сайти і порівнюючи умови, ви будете мати уявлення про те, яку суму потрібно виплатити і які варіанти найбільш підходять.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram