ГоловнаЕкономікаБізнес

Активіст, який жбурнув яйце в Януковича, став топменеджером "Укрзалізниці"

Дмитро Романюк у 2004 році кинув яйце в політика під час його візиту до Івано-Франківська.

Активіст, який жбурнув яйце в Януковича, став топменеджером "Укрзалізниці"
Дмитро Романюк
Фото: uz.gov.ua

Управління "Укрзалізниці", яке відповідає за відносини з органами державної влади, очолив Дмитро Романюк.

Про це інформує пресслужба компанії.

В "Укрзалізниці" зазначили, що Дмитро Романюк має успішні кейси міжнародного співробітництва й інвестиційних проєктів.

Дмитро Романюк був тим студентом, який 2004 року жбурнув яйце у Віктора Януковича.

З жовтня 2019 року по теперішній час Дмитро Романюк займав посаду заступника голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

До цього, у 2018-2019 роках, очолював наглядову раду компанії з управління активами MG Invest та був радником з питань інвестицій компанії Moris Group. У 2017 році - керівник по роботі з регіонами України ДУ "Офіс залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest".

З серпня 2015 р. по січень 2017 р. працював директором департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції, інвестицій та розвитку туристичної інфраструктури Івано-Франківської ОДА. У 2010-2015 роках був асистентом, а згодом викладачем на кафедрі менеджменту і маркетингу економічного факультету Прикарпатського національного університету.

У 2014 році Романюк був кандидатом у народні депутати по виборчому округу №83, але перед виборами зняв свою кандидатуру.

Нагадаємо, 23 вересня 2004 року в Івано-Франківську 17-річний студент-економіст Дмитро Романюк кинув яйце в Януковича. Той упав. Противники кандидата в президенти відразу висміяли його, а прихильники пояснювали, що в лідера Партії регіонів влучив важкий предмет.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram