ГоловнаПолітика

Активіст, який кинув яйце в Януковича, став заступником голови ОДА

Дмитро Романюк кинув яйце в президента в 2004 році.

Дмитра Романюка, який в 2004 році був тим студентом, який кинув яйце в Віктора Януковича, призначено заступником голови Івано-Франківської обласної адміністрації.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

"Герой дня. Пам'ятайте відео, коли кинули яйце в Януковича? Людина, що наважилася таке зробити, - це він, нині заступник голови ОДА в Івано-Франківській області. Дуже світлий, розумний і принциповий. Упевнений, що будемо про нього чути, як про ефективного менеджера, значно більше", - написав Криклій в фейсбуці.

Як повідомлялося, в серпні 2015 Романюк, який працював викладачем Прикарпатського університету, очолив департамент міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури Івано-Франківської ОДА.

У 2014 році Романюк був кандидатом в народні депутати на виборчому окрузі №83, але перед виборами зняв свою кандидатуру.

Нагадаємо, 23 вересня 2004 року в Івано-Франківську 17-річний студент-економіст Дмитро Романюк кинув яйце в політика. Янукович впав. Його противники відразу підняли його на сміх, а прихильники пояснювали, що в лідера Партії регіонів потрапив важкий предмет.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram