ГоловнаЕкономікаДержава

На Видубичах побудували зупинку для експреса в "Бориспіль" і поїздів "Інтерсіті"

На станції облаштували нову високу платформу завдовжки 108 м.

На Видубичах побудували зупинку для експреса в "Бориспіль" і поїздів "Інтерсіті"
Фото: mtu.gov.ua

"Укрзалізниця" завершила будівництво на Видубичах зупинки для експреса в "Бориспіль" і поїздів "Інтерсіті" та "Інтерсіті+".

Про це повідомила пресслужба Міністерства інфраструктури.

У рамках реконструкції станції "Видубичі" залізничники побудували нову високу пасажирську платформу довжиною 108 м, сходи і касовий павільйон, а також змонтували навіс платформи з водостічною системою над виходом зі станції метрополітену. Крім цього, на станції облаштували електроосвітлення, гучномовне оповіщення, інформаційні табло й упорядкували територію. Також буде встановлено пересувну платформу.

Фото: facebook/Ivan Yuryk

Фото: facebook/Ivan Yuryk

Фото: facebook/Ivan Yuryk

Фото: facebook/Ivan Yuryk

У вівторок, 9 червня, нову платформу оглянула урядова делегація на чолі з міністром Владиславом Криклієм, його перший заступник Дмитро Абрамович і в.о. голови правління УЗ Іван Юрик.

Нагадаємо, експрес "Київ-Бориспіль" запущений 30 листопада 2018 року. Квитки на цей поїзд можна купити в двох касах на Центральному та Південному вокзалах, а також у чотирьох кіосках самообслуговування, розміщених над 14-ю колією, з якої і відправляється експрес. Вартість проїзду - 80 гривень.

Експрес з'єднує станцію "Київ-Пасажирський" з міжнародним аеропортом "Бориспіль", а також робить проміжну зупинку на станції "Дарниця".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram