ГоловнаЕкономікаБізнес

Керівництво швидкісної філії "Укрзалізниці" відсторонили від посад

Голова УЗ не задоволений вибором постачальника харчування для поїздів "Інтерсіті".

Керівництво швидкісної філії "Укрзалізниці" відсторонили від посад
Фото: facebook.com/olexander.krasnoshtan

Т.в.о. голови правління "Укрзалізниці" Іван Юрик відсторонив від посад керівництво філії "Українська залізнична швидкісна компанія" (УЗШК).

Про це йдеться на сайті компанії.

Рішення Юрика пов'язане з аукціоном для організації харчування у швидкісних поїздах, на якому перемогла маловідома компанія "Грінед".

"На жаль, добропорядність - не завжди головні чесноти окремих «працівників» компанії. «Укрзалізниця» швидко перезапустить відбір постачальника харчування для швидкісних поїздів. Щодо попередніх відборів проводиться службова перевірка департаментом безпеки. Але вже зрозуміло, що вони були організовані неправильно. При проведенні аукціону ми врахуємо ті недоліки, які на сьогоднішній день стали очевидними. Адже крім доходу для «Укрзалізниці», нам важливо забезпечити належний рівень сервісу пасажирам", - написав він.

Імен менеджерів, яких усунули з посад, Юрик не вказав.

Аукціон з організації харчування у швидкісних поїздах відбувся 14 травня.

Відбором зацікавилися дев'ять компаній, серед яких відомі міжнародні та вітчизняні оператори, в тому числі "Сокар-Петролеум" і "Вог Кафе". До участі в аукціоні були запрошені сім компаній, узяли участь шість.

Компанія "Грінед", яка перемогла в аукціоні УЗ, запропонувала на аукціоні лише на 25 тис. гривень більшу щомісячну винагороду УЗШК, ніж у найближчого конкурента - ТОВ "Вог Кафе", яке надавало послуги харчування пасажирам УЗШК з 2016 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram