ГоловнаЕкономікаБізнес

Miloan не вимагає телефони третіх осіб для видачі позики

Miloan не вимагає телефони третіх осіб для видачі позики

Багато мікрофінансових компаній, ломбарди та банки просять позичальників залишати не тільки свої контакти, а й телефони близьких людей: для того, щоби звертатися до них у разі прострочення боргу. Але тепер МФО Мілоан не практикує таку умову. Організація видає кредит на картку без дзвінків, поручителів і застави на суму до 15 000 гривень. Опція доступна для всіх клієнтів. Включно з позичальниками, які звертаються в компанію перший раз.

Як узяти кредит без дзвінків: інструкція

Щоб отримати позику на сайті мікрофінансової організації, позичальникові необхідно підготувати два документи: паспорт та ідентифікаційний номер. Також знадобиться банківська картка будь-якого українського банку (на неї надійдуть гроші після схвалення). Далі алгоритм дій такий:

  1. Виберіть суму та термін кредиту на кредитному калькуляторі. Система автоматично розрахує суму грошей, яку потрібно буде повернути (з урахуванням процентної ставки). Ставка для нових клієнтів – 0,01 %.

  2. Заповніть коротку заявку. В анкеті клієнта слід вказати ПІБ, паспортні дані, місце роботи та іншу уточнюючу інформацію. Повні та точні відомості в заявці підвищують шанси на отримання кредиту.

  3. Надішліть заявку й отримаєте гроші на карту. Анкети позичальників перевіряє автоматична система. Завдяки цьому чекати доведеться всього 15–20 хвилин, а не кілька днів, як це часто буває.

Зручно те, що співробітники МФО не передзвонюють вам, не турбують ваших близьких і не проводять додаткових перевірок. Угода укладається в онлайн-режимі.

Безвідсоткова позика для всіх

Втомилися від високих процентних ставок? Мікрофінансова компанія Мілоан пропонує 0% на кредити для всіх нових клієнтів! Ви не платите за користування позиковими засобами. По закінченню кредитного терміну потрібно повернути лише ту суму, яку позичали.

Ось і все – кредит онлайн без відмови в Miloan отримано. Користуйтесь грошима з задоволенням і витрачайте їх на власний розсуд. По закінченню кредитного терміну не забудьте повернути борг. Нижче ми розповімо про те, як це зробити.

Як повернути безвідсотковий кредит

Компанія Мілоан пропонує кілька способів погашення позики. Ви можете внести потрібну суму:

– через особистий кабінет на сайті;

– банківський термінал;

– платіжний термінал Ibox;

– також доступна електронна оплата через усі популярні інтернет-банкінгу, включно з Приват24.

І не забудьте зберегти квитанцію після оплати!

Порада: порівняйте різні способи погашення за розміром комісії. Це допоможе вибрати найбільш вдалий варіант.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram