ГоловнаЕкономікаБізнес

Великий сервіс доставки "Ін Тайм" припинив свою роботу

Для доставки вантажів, які залишилися, залучать конкурентів.

Великий сервіс доставки "Ін Тайм" припинив свою роботу
Ин Тайм
Фото: Ин Тайм/Facebook

Компанія "Ін Тайм" припиняє свою роботу і має намір залучити конкурентів для завершення доставки вантажів.

Про це повідомляють на сайті компанії, передає "БізнесЦензор".

"Компанія "Ін Тайм" просить пробачення у клієнтів і партнерів. Незважаючи на зупинку магістральної логістики і закриття частини відділень, ми продовжуємо робити все можливе, щоб видати вантажі нашим відправникам/одержувачам. Сьогодні було досягнуто домовленостей з ключовими гравцями ринку логістики про допомогу нам у ситуації, що склалася. Доставка вантажів буде проведена їх ресурсами", - йдеться в оголошенні.

У компанії пообіцяли уточнити план відправлення залишків вантажів з міст пізніше.

Співвласник конкурента - "Нової пошти" - Володимир Поперешнюк, своєю чергою, заявив про банкрутство "Ін Тайму".

"Ін тайм" - банкрут... Я не знаю точних причин трагедії "Ін тайму", але в будь-якому випадку головну відповідальність за це понесуть власники і менеджмент. Зараз розробляємо план дій, що робити в цій ситуації. Звичайно, ми готові зустріти нових клієнтів, швидко перемикнути їх у нашу систему і плідно співпрацювати", - написав він у фейсбуці.

Згідно з даними на сайті компанії, компанія "Ін Тайм" заснована в 2002 році. Вона надає послуги експрес-доставки по всій Україні та за її межами. Мережа "Ін Тайм" нараховує понад 602 відділення. Власниками компанії в держреєстрі вказані її директор Євген Грачов і Вікторія Грачова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram