ГоловнаЕкономікаБізнес

"Нафтогаз" призначив нового керівника Новороздільської і Новояворівської ТЕЦ

Іван Сорока має 20-річний досвід роботи в енергетичному секторі.

"Нафтогаз" призначив нового керівника Новороздільської і Новояворівської ТЕЦ
Фото: Радио Свобода

Компанія "Нафтогаз України" призначила новим керівником Новороздільської і Новояворівської ТЕЦ Івана Сороку.

Таким чином виконано один з пунктів плану дій щодо вирішення ситуації з теплопостачанням міст Новояворівськ і Новий Розділ, повідомляє пресслужба компанії.

Іван Сорока має 20-річний досвід роботи в енергетичному секторі. Протягом цього часу він працював на підприємствах теплогенерації Одеської та Запорізької областей, де займав низку виробничих і керівних посад. Досі Іван Сорока займав посаду головного інженера КП "Тепловодоканал" в м. Енергодар

Нагадаємо, 13 листопада через зрив опалювального сезону в Новояворівську та Новому Роздолі, до Львівської області приїжджав прем'єр Олексій Гончарук.

За інформацією глави уряду, ці два міста виявилися не готовими до подачі тепла: в трубах немає води, гідравлічні випробування влітку не проводилися, працівники ТЕЦ не отримують зарплату вже майже пів року.

17 листопада повідомлялося, що в місті Новий Розділ виникли проблеми і з електрикою.Там сталася аварія на трансформаторній підстанції, в результаті чого в місті деякі вулиці перевели на погодинну подачу світла: кілька годин електрика є в одному районі, потім кілька годин - в іншому.

18 листопада ТЕЦ в Новояворівську та Новому Роздолі взяли під охорону через зрив опалювального сезону.

У 2018 році Новояворівську та Новороздільську ТЕЦ, які належать братам Дубневичам, заарештували і віддали під тимчасове управління Нацагентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram