ГоловнаЕкономікаБізнес

"Київпастранс" звинуватив УЗ у зриві графіка міської електрички

Комунальне підприємство прокоментувало перекриття залізниці на Троєщині.

"Київпастранс" звинуватив УЗ у зриві графіка міської електрички
Фото: NewsOne

КП "Київпастранс" звинуватило "Укрзалізницю" в зриві графіка міської електрички, який 12 вересня призвів до перекриття залізниці незадоволеними пасажирами.

Про це йдеться у фейсбуці "Київпастрансу".

Підприємство стверджує, що УЗ з якоїсь причини затримала вихід на лінію декількох поїздів, які були спрямовані на ремонт і техобслуговування в моторвагонне депо "Фастів-1".

"Також нагадуємо, що графік руху складається КП «Київпастранс», а регулюється ПАТ «Укрзалізниця», безпосередньо коригування графіка руху відбувається диспетчером ПАТ. Пріоритет у русі за графіками надається швидкісним поїздам, потягам далекого сполучення і товарних потягів", - заявив "Київпастранс" .

Нагадаємо, що вранці 12 вересня "Київпастранс" скасував 12 ранкових рейсів міської електрички. У результаті незадоволені пасажири перекрили залізничні колії в районі станції "Троєщина-2".

"Укрзалізниця" заявляла, що за 500 млн гривень готова забрати міську електричку Києва на свій баланс і інтегрувати її в систему приміських перевезень Kyiv City Express.

Міська електричка в Києві курсує кільцевим маршрутом Дарниця - Київ-Петрівка - Київ-Пасажирський - Дарниця і зупиняється на 15 станціях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram