ГоловнаЕкономікаБізнес

Німецький перевізник FlixBus відкриє рейси з Києва, Одеси, Харкова та Львова в низку країн ЄС

До кінця 2019 року стартує перевезення з Києва, Харкова, Одеси та Львова в Польщу, Німеччину, Чехію, Австрію та Угорщину.

Німецький перевізник FlixBus відкриє рейси з Києва, Одеси, Харкова та Львова в низку країн ЄС
Фото: flixbus.com

Німецька компанія FlixBus збирається відкрити рейси з Києва, Одеси, Харкова та Львова до Польщі, Німеччини, Чехії, Австрії та Угорщини до 2020 року. Про це повідомив генеральний директор FlixBus у Польщі й Україні Міхал Леман під час прес-конференції.

Згідно з планами перевізника, до кінця 2019 року стартують перевезення з Києва, Харкова, Одеси та Львова в Польщу, Німеччину, Чехію, Австрію та Угорщину. Рейси з Києва будуть здійснювати в Кельн, Росток, Карлсруе, Штутгарт і Відень.

"Як ви бачите, ми працюємо по всій країні", - підкреслив Леман. При цьому FlixBus не виключає відкриття внутрішніх рейсів, хоч жодних подробиць не повідомляє. "Нашою ідеєю є запуск і міжнародних, і внутрішніх рейсів", - сказав він.

FlixBus Ukraine була заснована на початку червня. На цей момент перевізник FlixBus представлений у 29 країнах світу. Компанія надає технології та стандарти перевезення, при цьому сама не володіє автобусами. Вона управляє парком автобусів компаній-партнерів, маркетингом, управлінням трафіком, оформленням ліцензій, плануванням мережі. В Україні з FlixBus співпрацює компанія EuroClub.

2017 року FlixBus відкрив рейси з ЄС в чотири українських міста. Автобуси з Києва, Львова, Рівного та Житомира почали їздити в Польщу (Краків, Катовіце) і Чехію (Острава, Прага, Брно).

Нагадаємо, МАУ з 14 червня запустить прямі рейси з Херсона в Болгарію, в місто Бургас.

Перельоти будуть виконувати щотижня: з Херсона - по вівторках і п'ятницях о 22:20, з Бургаса - по середах і суботах о 00:40. Тривалість польоту становитиме 1 годину 20 хвилин. Ціни на квиток в один бік із багажем (до 23 кг) починаються від 1,8 тис. грн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram