ГоловнаЕкономікаДержава

Держгеонадра продало на Prozorro сім родовищ за 143 млн гривень

Найдорожчим лотом виявилося Пержанське родовище берилієвих руд.

Держгеонадра продало на Prozorro сім родовищ за 143 млн гривень
Фото: prozorro.sale

Держгеонадра 22 квітня продало через систему "Прозорро.Продажі" сім спеціальних дозволів на користування надрами за 143 млн гривень за стартової ціни 100 млн гривень.

Про це йдеться на сайті відомства.

Найдорожчим лотом виявилося Пержанське родовище берилієвих руд. Воно дісталося "Пержанській рудній компанії" за 76 млн гривень за стартової ціни 60,91 млн гривень.

Семенівська ділянка з покладами бурштину в Олевському районі Житомирської області під час торгів здорожчала в 22 рази - з 30,4 тис. гривень до 670 тис. гривень. Її придбало ТОВ "Гід Груп"

Ділянка Жалянская-2 в Гощанському районі Рівненської області (глина) продана ПП "Холланд Груп" за 32 тисячі гривень.

Ділянка Зарічна в Савранському районі Одеської області (графіт) продана ТОВ "Українська постачальна група" за 46,1 млн гривень.

Свердловина №2-ре в Запоріжжі (питна вода) продана ТОВ "Балта" за 60 тис. гривень

Ділянка Юр'ївська в Олевському районі Житомирської області (титан-апатитові руди) продана ТОВ "Титан-Апатитова група" за 10,1 млн гривень.

Ділянка Яструбецька в Олевському районі Житомирської області (цирко-рідкоземельно-флюоритові руди) продана ТОВ "ЦФР Груп" за 10,02 млн гривень за стартової ціни 776,6 тис. гривень.

Нагадаємо, що 6 березня держава вперше продала нафтогазові ліцензії на Prozorro, реалізувавши три ліцензії за 141 млн гривень за стартової ціни 44,8 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram