ГоловнаЕкономікаБізнес

Linden Luxury Residences: ідеальне рішення фасаду Пресс-релиз

Linden Luxury Residences: ідеальне рішення фасаду
Linden Luxury Residences: ідеальне рішення фасаду

Будинок преміум-класу Linden Luxury Residences в урядовому кварталі вирізняється не тільки унікальним місцем розташування та розширеною інфраструктурою, а й силуетом фасаду.

У пошуках ідеального рішення опрацьовували безліч концепцій. Найкращий із варіантів було запропоновано британським фахівцем Джоном Сіфертом і доопрацьований українським архітектором Андрієм Пашеньком.

- Клубний будинок Linden - задуманий як статусний об'єкт преміум-класу, тому під час проектування особливу увагу приділяли фасаду та його деталям. Як облицювальні матеріали для вентильованого фасаду використовується натуральний камінь. По каменю виконано гравірування візерунків, з нейтральним і витриманим малюнком, який має просту лаконічну геометрію, що доповнює дизайн будівлі і підкреслює статус об'єкта, - уточнюють фахівці творчої архітектурної майстерні А. Пашенька.

Фасад спроектовано в класичному стилі модерн з відсиланням до романтичних традицій архітектури Києва і Парижа.

Linden Luxury Residences: ідеальне рішення фасаду
Linden Luxury Residences: ідеальне рішення фасаду

Одна частина будівлі простягається вздовж вул. Круглоуніверситетської, друга - в напрямку вул. Лютеранської. Композиційно будинок нагадує птицю або латинську букву «V». Крила будівлі також мають складну увігнуто-вигнуту поверхню, що надає композиції загалом урочистого і виразного вигляду. Весь будинок буде «одягнений» у натуральний камінь двох видів: португальський мармуризований вапняк і граніт, які використовуються і в обрамленні вікон будівлі.

Урочисте кам'яне оздоблення будинку має ексклюзивний розпис, нанесений на деякі частини фасаду. Цей геометричний візерунок утворений перетином кіл з однаковим радіусом. Кола розташовані так, що створюють симетричний візерунок, в якому проглядаються коло і чотирикутна зірка. З давніх часів зірка асоціюється з символами шляху і мети, незмінності і щастя, сяйва і світла, успіху і вдалої кар'єри. Коло ж символізує нескінченність, досконалість і закінченість. Ця геометрична фігура служить для відображення безперервності розвитку світобудови, єдності часу і простору.

Linden Luxury Residences розташований на вул. Лютеранській, у престижному районі столиці, поруч з Адміністрацією Президента. Введення в експлуатацію заплановано на кінець поточного року. Девелопер проекту - компанія Budhouse Group - уточнює, що попит підтвердив припущення. Появи його очікували багато людей, які знають, що таке світові стандарти життя, і ті, кого не задовольняють пропозиції на ринку нерухомості Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram