ГоловнаЕкономікаДержава

Роллинс до кінця тижня визначиться з 4 кандидатами у правління "Укрнафти"

Також до кінця тижня відбудеться і надання звіту щодо фінансового стану ПАТ.

Роллинс до кінця тижня визначиться з 4 кандидатами у правління "Укрнафти"
Фото: oilnews.com.ua

Голова правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс надасть список з чотирьох кандидатур на посаду членів правління компанії до кінця тижня.

Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерело у ПАТ "Укрнафта", голова правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс завершує формування пропозицій з працевлаштування потенційним кандидатам і зможе надати список перших чотирьох призначень до кінця цього тижня.При цьому, як зазначив співрозмовник, також до кінця тижня відбудеться і надання звіту щодо фінансового стану ПАТ "Укрнафта".

Водночас він додав, що, крім вимоги наглядової ради "Нафтогазу" надати розшифровки за термінами фінансової звітності та балансу за 9 місяців 2015 року в частині причин формування дебіторської та кредиторської заборгованості, голова "Укрнафти" поки що не готовий надати цю інформацію в розширеному вигляді і підготує тільки короткий звіт про фінансове становище компанії.

Нагадаємо, раніше Роллінс повідомив, що "Укрнафта" має намір підписати нову угоду про реструктуризацію заборгованості за податковими зобов'язаннями з Державною фіскальною службою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram