ГоловнаКультура

Прем'єру нового фільму про Бонда перенесли через коронавірус

"Не час помирати" вийде в листопаді, а не у квітні.

Прем'єру нового фільму про Бонда перенесли через коронавірус

Прем'єру нового фільму про Джеймса Бонда "Не час помирати" перенесли з квітня на листопад 2020 року.

Про це повідомляє The Guardian.

Продюсери фільму пояснили перенесення релізу коронавірусом. У листі від керівників студій, які створили "Не час помирати", сказано, що рішення прийнято "після ретельного обмірковування й оцінки світового кіноринку".

Нова дата світової прем'єри - 12 листопада. Це лягає в серію прем'єр попередніх фільмів про 007, які теж виходили в листопаді. Новий фільм спочатку мав вийти в листопаді 2019 року, потім його перенесли на лютий, тоді на квітень.

В індустрії побоюються, що коронавірус завдасть шкоди світовому бокс-офісу на 5 мільярдів доларів. Про закриття кінотеатрів повідомляють в Італії, Південній Кореї, Китаї і Японії. Деякі релізи фільмів відкладено в Італії на невизначений термін.

Бюджет "Не час помирати", знятого режисером Кері Фукунагою, становить 200 млн доларів, і продюсери розраховували на світовий бокс-офіс, який становить 70% від загальних касових зборів фільмів про Бонда.

На фансайтах, присвячених агенту 007, творців фільму закликали перенести прем'єру "Не час помирати" через поширення коронавірусу.

Нагадаємо, через коронавірус скасували кілька книжкових ярмарків – зокрема в Парижі і Лондоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram