ГоловнаКультура

На Форумі видавців у Львові презентують нову книгу Олега Сенцова

Це буде збірка малої автобіографічної прози.

На Форумі видавців у Львові презентують нову книгу Олега Сенцова
Фото: starylev

На 26-му Форумі видавців у Львові відбудеться презентація нової книги "Маркетер" режисера-політв'язня  Олега Сенцова. Про це повідомило "Видавництво Старого Лева".

Презентація відбудеться 22 вересня, у ній планується участь української правозахисниці Олександри Матвійчук, письменників Андрія Куркова, Сергія Жадана і Мар'яни Савки, а також актриси і громадської діячки Римми Зюбіної.

"Ця книга - збірка малої автобіографічної прози Олега. Автор розповідає в ній в основному про свої студентські роки: складання іспитів, будні в гуртожитку і на квартирах, нестримні веселощі, безгрошів'я - звичні складові життя молоді, яка здобуває знання. Початок дев'яностих. Зміна цінностей. Руйнування стереотипів. Становлення. Загартовування душі і характеру. Любов, дружба, виживання і бізнес", - повідомляється на сайті ВСЛ.

За період ув'язнення Сенцова в Росії в Україні видали вже кілька його книг: "Життя", "Купіть книгу, вона смішна" і "Розповіді".

Нагадаємо, українського режисера Олега Сенцова й активіста Олександра Кольченка затримали в Криму 10 травня 2014 року. Їх звинуватили нібито в підготовці терактів, Кольченка засудили до 10 років у колонії суворого режиму, а Сенцова - до 20 років.

Нещодавно з'явилася інформація, що Росія і Україна близькі до завершення процесу обміну утримуваних громадян на території двох країн, однако Сенцова до списків не внесено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram