ГоловнаКультура

У серпні в Києві відбудеться другий фестиваль Bouquet Kyiv Stage

Концерти фестивалю пройдуть у Софії Київській і музеї "Золоті ворота".

У серпні в Києві відбудеться другий фестиваль Bouquet Kyiv Stage
Bouquet Kyiv Stage 2018
Фото: Bouquet Kyiv Stage

З 16 по 26 серпня в Києві відбудеться другий фестиваль високого мистецтва Bouquet Kyiv Stage.

Як повідомляють організатори, в рамках фестивалю пройдуть концерти класичної, джазової, електронної музики просто неба, художні та фотовиставки, кінопокази, екскурсії та розмови про культуру, і програма для дітей (у тому числі для дітей з аутизмом) і для літніх людей.

Усі заходи фестивалю пройдуть у двох локаціях - Софії Київській і музеї "Золоті ворота".

За 11 днів фестивалю відбудеться понад 50 подій, у яких візьмуть участь 260 художників і музикантів з різних країн світу. Вхід на всі події - за вхідними квитками в заповідник "Софія Київська" і музей "Золоті ворота".

У програмі - концерти гуртів ДахаБраха, Ptakh_Jung, Сон Сови, Dz'ob; Airborne Extended (Австрія), Quatuor Elysee (Франція), а також Oystein Sevag (Норвегія), Теммі Генсрада (США), Ніколас Ішервуда (США), Андрія Бєлова (Німеччина), Костянтина Тимохіна (Швейцарія). На фестивалі також виступлять піаністи Євген Громов і Антоній Баришевський (Україна), Гай Мінтус (Ізраїль) і Олексій Гринюк (Великобританія) і оркестри: New Era Orchestra, Національний президентський оркестр, Kyiv Fantastic Orchestra, "Київські солісти".

Деталі програми - за посиланням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram