ГоловнаКультура

Ізраїль призупинив продаж квитків на Євробачення

Кращі місця на шоу продали журналістам, а не звичайним глядачам.

Ізраїль призупинив продаж квитків на Євробачення

Офіційний мовник Євробачення 2019 - ізраїльський телеканал KAN - попросив агентство з розповсюдження квитків припинити їх продаж. Про це повідомляє Jerusalem Post.

Звернення надійшло після заяви міністра громадської безпеки Ізраїлю Гілада Ердана про можливі махінації.

"Не можна допустити, щоб злочинці використовували історичну і радісну подію, яка, як очікується, стане всесвітнім святом, щоб заплямувати обличчя Держави Ізраїль", - заявив Ердан.

На телеканалі повідомили, що продаж припинено до подальшого розпорядження. Зокрема, встановлено, що сотні кращих місць на основне шоу продано спортивним функціонерам і журналістам, хоча ці квитки мали були у вільному продажу для публіки. Організатори вважають, що це сталося в результаті втручання в процес продажу квитків.

Сайт зупинив продаж квитків протягом 15 хвилин після запиту. Мовник також звернувся до публіки з проханням не панікувати і дочекатися результатів розслідування.

Нагадаємо, переможниця національного відбору України співачка Maruv відмовилася підписувати контракт з Національною суспільною телекомпанією, після чого НСТУ відмовилася від участі в конкурсі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram