ГоловнаБлогиБлог Инициативы киевлян

Потрібно будувати житло на Воскресенському масиві

В зв’язку з тим, що я працюю в ПАТ АК «Київпроект» Інститут «Київінжпроект» відділі «Водопостачання та каналізування», мені особисто довелося приймати участь у проектуванні станцій метро «Деміївська», «Голосіївська», «Васильківська»; «НСК «Олімпійський», водоводів по Дніпровській Набережній, вулиці Генерала Жмаченка, проспекту Броварському та інші.

Вважаю за доречне звернути Вашу увагу на те, що з будівництвом Подільсько - Вигурівської лінії метро на ж. м. «Троєщина» та «Воскресенський»,(а вона вже будується в нижньому ярусі Подільсько- Воскресенського мостового переходу) виникне попит на житло на прилеглих територіях, а саме на Воскресенському масиві.

Житло на Воскресенському масиві було збудовано більше 50 років тому, як тимчасове. До теперішнього часу в будинках проживають люди, а внутрішньобудинкові комунікації водопроводу, каналізації та електрики знаходяться в аварійному стані, так само як і дахи, вікна та стіни. Інвестори можуть побачити сенс у вкладанні коштів в нове багатоповерхове житло, яке будуватиметься на території знесених старих будинків.

З повагою,

Головний спеціаліст водопроводу та каналізації

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram