ГоловнаСвіт

Daily Mail опублікувала відео вбивства брата Кім Чен Ина

У справі про вбивство Кім Чон Нама затримали чотирьох осіб

Daily Mail опублікувала відео вбивства брата Кім Чен Ина
Ким Чон Нам
Фото: obozrevatel.com

Момент убивства зведеного брата лідера КНДР Кім Чон Нама в аеропорту Куала-Лумпура потрапив на камери відеоспостереження.

Запис опублікував британський таблоїд Daily Mail

На записі видно, як дівчина в білій футболці або светрі щось накидає на обличчя людині, що стоїть попереду, а інша дівчина розпорошує перед ним щось. Після цього, імовірно, Кім Чон Нам підходить до співробітників служби безпеки аеропорту і щось їм говорить.

Йому викликали медичну бригаду, але він помер до її прибуття.

Кім Чон Нама вбили в аеропорту Куала-Лумпура 14 лютого. У справі про його вбивство затримали чотирьох осіб: двох громадянок В'єтнаму і двох громадян КНДР. Ще четверо північнокорейців оголошені в розшук.

За версією південнокорейських ЗМІ, Кім Чон Нама могли вбити на замовлення лідера КНДР, а причиною міг стати спадок, який загиблий отримав від свого батька, попереднього лідера Північної Кореї Кім Чен Іра.

Нагадаємо, на тлі вбивства Кім Чон Нама, а також недавніх випробувань ракети КНДР, Китай стягнув війська до кордону з КНДР, закликав відновити переговори з ядерної проблеми Корейського півострова, а також відмовився від вугілля з КНДР.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram