ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція затримала бійця ДУК ПС на пошті з посилкою гранат і патронів

Він хотів відправити боєприпаси з Новогродівки до себе додому в Київську область.

Поліція затримала бійця ДУК ПС на пошті з посилкою гранат і патронів
Фото: dn.npu.gov.ua

У понеділок, 6 лютого, в Новогродівці (Донецька область) затримали бійця Добровольчого українського корпусу "Правого сектору", який збирався відправити поштою кілька гранат і патрони.

Про це повідомило LB.ua джерело в поліції.

На сайті ГУ Нацполіції в Донецькій області підтверджується інформація про затримання 19-річного жителя Київської області.

До Селидівського відділення поліції надійшла інформація про те, що чоловік спробує відправити зброю, скориставшись послугою експрес-доставки вантажів у Новогродівці. Прибувши на місце, поліцейські оглянули посилку і серед особистих речей знайшли там арсенал зброї: більш ніж 200 патронів різного калібру, дві бойові гранати, 200-грамову тротилову шашку; димову шашку і сигнальну ракету.

Чітких пояснень, звідки в нього все це, чоловік не дав. Він лише сказав, що хотів відправити посилку до себе додому.

Боєприпаси вилучили та направили на експертизу, а стосовно правопорушника відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України. За незаконне зберігання зброї молода людина може потрапити за ґрати на термін до 7 років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram