ГоловнаПолітика

Виграти ми можемо тільки миром, - Порошенко

Гроші, які Росія вкладає в інформаційну атаку проти України, викидаються на вітер

Виграти ми можемо тільки миром, - Порошенко
Фото: president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко вважає, що Україна може виграти неоголошену війну в Російської Федерації тільки миром.

Про це президент заявив в інтерв'ю українським телеканалам. Голова держави наголосив, що жодних розбіжностей у думках щодо пріоритету мирного розвитку подій у трикутнику Президент-Парламент-Уряд немає. "Абсолютно тверде переконання і скоординовані дії, нам потрібен мир", - сказав він.

Порошенко акцентував на важливості для України міжнародної підтримки. Він наголосив на єдиному підході всіх лідерів Євросоюзу.

"Цінності завжди мають перевагу над грошима, і Євросоюз продемонстрував це протягом останніх чотирьох-п'ятьох місяців і демонструє далі", - наголосив голова держави, додавши, що гроші, які Росія вкладає в інформаційну атаку проти України, викидаються на вітер.

Петро Порошенко наголосив на важливості Мінського меморандуму у шляху до миру. За його словами, цей документ деталізує механізм припинення вогню і створює передумови для припинення збройного протистояння.

"Упевненості мені додає те, що жителі Донецька, Луганська втомилися і ненавидять усіх, хто зі зброєю, і вітають усіх, хто принесе мир. Мир на Донбас принесе Україна", - наголосив голова держави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram