ГоловнаПолітика

У вінницькій "Батьківщині" заявили, що Порошенко нацькував на їхній штаб міліцію

Порошенко запропонував добровільно віддати наклад газети, що нібито містить агітацію проти нього

У вінницькій "Батьківщині" заявили, що Порошенко нацькував на їхній штаб міліцію

Голові ВО "Батьківщина" у Вінницькій області Людмилі Щербаківській погрожував кандидат у президенти України Петро Порошенко через газету, яку зберігали у приміщенні виборчого штабу Юлії Тимошенко.

Про це заявила Щербаківська, пише Укрінформ.

"Мені подзвонив Петро Порошенко і запропонував добровільно віддати представникам його штабу весь тираж видання "Нова Вінницька газета", де нібито є агітація проти нього. Я запевнила, що брудних технологій наш штаб не застосовує. Тоді Петро сказав мені, що до мене у штаб прийдуть і розгромлять кабінет. Зараз нам принесли постанову суду про обшук за заявою керівника його вінницького штабу - нардепа Григорія Заболотного. Йдеться про вилучення тиражу і електронних носіїв", - повідомила Щербаківська.

Вона запевнила, що зміст газети, через що киплять пристрасті - передрук статей з Інтернету. Зараз у приміщенні вінницького регіонального штабу ВО "Батьківщина" перебувають представники міліції.

За словами Щербаківської, вони постійно отримують інструкції телефоном. Вона переконана, що на правоохоронців тиснуть із виборчого штабу Порошенка.

Зі свого боку керівник УМВС у Вінницькій області полковник Олег Школьний запевнив, що все відбувається в рамках чинного законодавства.

Раніше в середу в міліцію надійшло повідомлення від невідомої жінки про мінування кабінету, де знаходиться штаб регіонального ВО "Батьківщина".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram