ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

"УДАР" звинуватив Ляпіну у підробці листів Тимошенко

Кандидат від партії сумнівається в автентичності цього листа.

"УДАР" звинуватив Ляпіну у підробці листів Тимошенко
Фото: Макс Левин

Партія "УДАР" заявила, що штаб кандидата від ВО "Батьківщина" по 216-му округу (частина Дарницького та Дніпровського районів Києва) Ксенії Ляпіної почав масово поширювати листівку, спрямовану на дискредитацію представника "УДАРу" Олексія Давиденка.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Повідомляють, що в інформаційній листівці Ляпіної розміщено відкритий лист, автором якого нібито є Юлія Тимошенко. У посланні всіляко величають образ і діяльність Ляпіної, а також поливають брудом кандидата від "УДАРу" Олексія Давиденка.

Сам Давиденко сумнівається в автентичності цього листа.

"По-перше, лист категорично суперечить офіційному листу Юлії Тимошенко про співпрацю усіх опозиційних сил. По-друге, лист датовано 14 жовтня - днем, коли партія "УДАР" провела свій з'їзд, де й було озвучено дані про зняття кандидатів. Чи можливо, щоб Тимошенко написала звернення одночасно з проведенням з'їзду, не знаючи точно про результат зборів?" - зазначив Давиденко.

Нарешті, він звернув увагу на те, що під листом стоїть підпис лише Юлії Тимошенко, хоча в листах на підтримку інших кандидатів зазвичай два підписи - Тимошенко й Арсенія Яценюка.

Нагадаємо, раніше "УДАР" запропонував зняти кандидатуру Ксенії Ляпіної на користь Давиденка, заявивши, що він більш рейтинговий кандидат. Опозиція відмовилася це зробити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram