ГоловнаПолітика

В Одеській області кандидат від опозиції потрапив у ДТП

У "Батьківщині" підозрюють замах.

В Одеській області кандидат від опозиції потрапив у ДТП
Фото: poltava.pl.ua

Кандидат у народні депутати від Об'єднаної опозиції "Батьківщина" по одномандатному виборчому округу №141, депутат Одеської облради Олександр Дубовой потрапив у ДТП і його було госпіталізовано.

Об'єднана опозиція заявила, що ДТП було підлаштовано. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Батьківщини".

Вночі 23 жовтня, після тривалої наради в штабі, кандидат їхав на автомобілі "Мазда" до батьків - у село Шевченкове Кілійського району.

"Дві вантажівки з включеним сліпучим дальнім світлом несподівано перегородили йому шлях - щоб уникнути зіткнення кандидат від опозиції був змушений направити машину в кювет. Винуватці аварії з місця події зникли", - йдеться в заяві.

Зараз Олександр Дубовой перебуває в реанімації із закритою черепно-мозковою травмою та іншими ушкодженнями. Лікарі оцінюють його стан як тяжкий.

"Керівництво штабів і кандидати по мажоритарних округах, підтримані Об'єднаною опозицією, вимагають ретельного розслідування всіх обставин ДТП і встановлення осіб винуватців аварії", - наголосили у партії.

"Сьогодні знову, також як 90-тих років, на вулицях носяться смертоносні КАМАЗи з завданням убивати опозиціонерів", - заявили опозиціонери.

"Батьківщина" поклала відповідальність за подію саме на Януковича.

"Ми переконані, саме ви несете відповідальність за все, що відбувається в країні. В тому числі і за те, що сьогодні кандидат від опозиції Олександр Дубовой лежить в реанімації. Ви в результаті брудних політичних ігор узурпували такий обсяг диктаторських повноважень, що ніхто інший, а саме ви є відповідальним за розгул криміналу в країні", - вважає Об'єднана опозиція.

Нагадаємо, 41-річний Дубовой, перебуваючи за кермом автомобіля Toyota Carina, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини, і його авто перекинулося. Така офіційна версія події.

Олександру Івановичу Дубовому 41 рік, він народився в придунайському місті Кілія. Працює директором з виробництва ТОВ "Рис Бессарабії". У 141-му окрузі (центр - Татарбунари) він балотується як самовисуванець, однак після того, як "УДАР" зняв на його користь свого кандидата Ігоря Белінського, вважається офіційним претендентом від "Батьківщини" і партії Віталія Кличка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram