ГоловнаПолітика

"Регіонал": Тимошенко готує нове шоу

Бондик вважає, що якісь постійні вимоги засудженої вже дратують людей.

"Регіонал": Тимошенко готує нове шоу
Фото: http://obozrevatel.com

"Регіонал" Валерій Бондик вважає, що новим шоу від Юлії Тимошенко стане повторне оголошення про голодування, адже минулого разу такий політичних крок приніс їй свої дивіденди,

"Захисники екс-прем'єра вже не знають, що ще нового придумати, щоб повернути Юлію Володимирівну в медіапростір. Це сьогодні основна мета, адже рейтинги їхньої політичної сили падають, а люди від концертів екс-глави уряду вже втомилися. І в кулуарах опозиції кажуть, що новим шоу від Юлії Володимирівни стане повторне оголошення про голодування, адже минулого разу такий політичних крок приніс їй свої дивіденди - про неї знову почали говорити", - цитує депутата прес-служба Партії регіонів.

За його словами, якісь постійні вимоги засудженої вже дратують людей.

"Чому інші ув'язнені нічого не вимагають..? А вона постійно щось від когось вимагає, при тому, що відбуває покарання за вчинений злочин, без перебільшення, в королівських умовах", - додав Валерій Бондик.

Він також зазначив, що вимагати переведення в колонію через присутність камер відеоспостереження - це безглузда ідея.

"Адже в колонії теж камери відеоспостереження, і нікуди вони звідти не зникнуть, адже це такі вимоги законів і міжнародних стандартів", - заявив парламентар.

Нагадаємо, в квітні Юлія Тимошенко оголосила голодування через побиття.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram