Зустрічайте «Іменні квитки на футбол» від творців «Іменних залізничних квитків»!

Міністерство внутрішніх справ розробило законопроект, метою якого є зробити квитки на футбол іменними. Ідея, без сумніву, геніальна і могла прийти тільки в світлі голови захисників людей, правоохоронців з великої літери П!

Для того, аби відзначити вклад посадовців МВС в справу по боротьбі з правом на приватність в Україні, хочеться зробити їм подарунок.

Ще більше геніальних ідей до нового 2014 року!

Отже!

- Запровадження іменних проїзних квитків в метро та громадському пасажирському транспорті (тролейбуси, трамваї, маршрутки тощо) – для запобігання порушенню громадського порядку, і вчасного виявлення порушників;

 - Запровадження іменних квитків на всі культурні та спортивні заходи (театр, опера, хокей, баскетбол) – хіба особи-правопорушники можуть бути тільки під час футбольних матчів?;

 - Створити обов’язкові списки-реєстрації для учасників всіх мирних зібрань. Звісно з внесенням паспортних даних. Для вчасного виявлення провокаторів та порушників громадського порядку;

 - Зобов’язати клієнтів закладів громадського харчування складати та надсилати в МВС списки учасників корпоративів, банкетів та інших заходів, учасниками яких є більше п’яти осіб.

Для запобіганню порушення громадського порядку, виявлення постійних дебоширів, та убезпечення від них порядних громадян.

А ще бази з інформацією про всіх цих громадян можна продавати! (я впевнена, до моєї пропозиції такого ніхто не робив!). Ну теж якийсь дивовижний закон запропонувати, яким це дозволити!

І звісно зробити підписку на щомісячне оновлення таких баз. Звісно, за додаткові кошти.

І на дисках обов’язково писати: «Увага! Не купуйте бази даних у сумнівних джерел! Тільки МВС гарантує надійність і достовірність інформації яка міститься в базі. Послуга надається завдяки сприянню Верховної Ради України». 

Наприклад це може виглядати ТАК

Марина Говорухіна Марина Говорухіна , PR-менеджер Української Гельсінської спілки з прав людини, член правління Центру інформації про права людини
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram