ГоловнаСвіт

У Грузії правоохоронці затримали трьох громадян України

Їх звинувачують в торгівлі наркотиками в особливо великих розмірах.

У Грузії правоохоронці затримали трьох громадян України
Фото: Скриншот

У Тбілісі за звинуваченням у придбанні, зберіганні та реалізації наркотиків в особливо великих розмірах затримали трьох українців. Про це повідомили в пресслужбі МВС Грузії.

Імена затриманих не розголошують, однак вказані їхні ініціали й роки народження – П.Б. і А.Х. 1990, Д.П. 2000 років народження.

"Розслідування показало, що затримані були причетні до схеми незаконного обігу наркотиків. Зокрема, за словами А.Х., Д.П. і П.Б., наркотики поміщали в попередньо спеціально відібрані укриття в Тбілісі, про адреси цих укриттів дистанційно повідомляли людині, яка потім їх продавала", – йдеться в повідомленні.

Під час огляду підозрюваних вилучили таблетки "Субутекс", речовини, що містять "Бупренорфін" та інші наркотичні препарати, готові для розміщення в спеціальних місцях для подальшої реалізації.

Нагадаємо, що у квітні в Грузії затримали громадянку України, яка разом з 10 дітьми потрапила на грузинську територію з Росії. Жінку затримали за звинуваченням у торгівлі неповнолітніми.

Під час розслідування поліція встановила, що жінка поводитися з дітьми агресивно, утримувала їх у неналежних умовах. За фактом зневаги до неповнолітніх виданий ордер, що дозволяє помістити дітей у безпечні умови.

Після цього в МЗС України повідомили, що всіх дітей повернуть в Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram