ГоловнаСвіт

Ізраїль заборонив в'їзд туристам із декількох країн ЄС через коронавірус

Заборонено в'їзд у країну туристам з Німеччини, Франції, Іспанії, Австрії та Швейцарії.

Ізраїль заборонив в'їзд туристам із декількох країн ЄС через коронавірус
Фото: jerusalemshots.com

У зв'язку зі швидким поширенням коронавірусу SARS-CoV-2 в Європі влада Ізраїлю заборонила в'їзд у країну туристам з Німеччини, Франції, Іспанії, Австрії та Швейцарії, які попередньо не пройшли у своїх країнах двотижневий карантин.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

"Громадяни Ізраїлю та іноземці, які мають ізраїльський дозвіл на проживання, після повернення з цих держав будуть поміщені під домашній карантин терміном 14 днів", - повідомив уряд Ізраїлю в ніч на четвер, 5 березня.

Раніше подібні заходи були прийняті стосовно туристів з Італії, Китаю і Сінгапуру.

Досі в Ізраїлі було підтверджено 15 випадків нового коронавірусу.

Нагадаємо, кількість підтверджених випадків зараження SARS-CoV-2 у Німеччині за добу зросла на 109 - до 349. Більшість пацієнтів (175) живуть у федеральній землі Північний Рейн - Вестфалія на заході ФРН. Окрім того, значне число випадків коронавірусу зафіксовано на півдні країни - в землях Баден-Вюртемберг (65) і Баварія (52).

Також влада Швейцарії повідомила про першого пацієнта, який помер на тлі зараження коронавірусом. У Лозанні померла 74-річна жінка, яка страждала також хронічним захворюванням і вважалася пацієнткою групи ризику. Загалом у Швейцарії 58 підтверджених випадків коронавірусної інфекції.

У всьому світі, за даними сайту Worldometers, коронавірусом SARS-CoV-2 заразилися 95,6 тисячі осіб, з них 80,4 тисячі припадає на Китай. У Південній Кореї - 5766 заразилися коронавірусом. На третє місце в світі за кількістю хворих вийшла Італія, де підтверджено 3089 випадків SARS-CoV-2.

В Ірані 2,9 тисячі пацієнтів з коронавірусом. Ще напередодні в Італії було менше підтверджених заражень новим збудником, аніж в Ірані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram