ГоловнаСвіт

Російські канали відключили лічильники лайків і дизлайків під новорічним зверненням Путіна в YouTube

Також вони заборонили користувачам залишати коментарі.

Російські канали відключили лічильники лайків і дизлайків під новорічним зверненням Путіна в YouTube
Владимир Путин
Фото: Скриншот

Російські державні канали "Росія 24" і "Перший канал" відключили коментарі і приховали лічильники лайків і дизлайків під новорічним зверненням президента Володимира Путіна на YouTube, пише Meduza.

Авторизовані користувачі можуть поставити лайк або дизлайк під цим відео, але статистика не відображатиметься. На 14:30 2 січня відео "Першого каналу" подивилися понад 106 000 користувачів, а "Росія 24" - більш ніж 2,7 млн. 

Фото: Скриншот

Фото: Скриншот

Відзначають, що новорічну промову Путіна без можливості коментувати також опублікував телеканал НТВ. Однак під ним залишили лічильник лайків і дизлайків. Відео зібрало більш ніж 600 000 переглядів, 43 000 дизлайків і всього 9800 лайків. 

Фото: Скриншот

Журналісти Meduza додали, що під опублікованими на YouTube привітаннями Путіна з настанням 2019 року спочатку була можливість залишати коментарі та лайки, але її потім відключили.

Нагадаємо, телеканали "Прямий" і "П'ятий" показали новорічне привітання п'ятого президента Петра Порошенка замість ролика, записаного нинішнім головою держави Володимиром Зеленським. Теленакал "Еспрессо" показав привітання Порошенка після звернення голови держави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram