ГоловнаСвіт

У Грузії відзначили головування в Раді Європи 50-тисячним мітингом

Правляча партія зібрала величезний натовп прихильників.

У Грузії відзначили головування в Раді Європи 50-тисячним мітингом
Фото: facebook.com/netgazeti

У суботу в столиці Грузії Тбілісі на мітингу правлячої партії "Грузинська мрія" зібралося не менш як 50 тисяч осіб. Як повідомляє "Новини-Грузія", вони прийшли, щоб відсвяткувати головування країни в Раді Європи і висловити підтримку правлячій команді.

Грузія офіційно на пів року отримала статус країни-голови Ради Європи 27 листопада. Правляча партія вирішила відзначити цю подію грандіозним мітингом-концертом під гаслом "Шлях Грузії до Європи".

Учасниками мітингу стали члени, прихильники і активісти «Грузинської мрії», а також держслужбовці практично з усіх регіонів Грузії. "Я працюю на державній службі, прийшла сюди з власної волі. Сьогодні справжнє свято. З нашою демократією і свободою слова ми прийняли головування в Раді Європи", - сказала журналістам видання On.ge одна з учасниць.

Спікерами мітингу стали члени "Грузинської мрії". Прийшли прем'єр-міністр Грузії Георгій Гахар, голова правлячої партії Бідзіна Іванішвілі, генсек партії і мер Тбілісі Каха Каладзе.

Сьогоднішній мітинг став заключним заходом "Днів Європи". Відкриття "тижня", приуроченого святкуванню головування Грузії в Раді Європи, відбулося ще 2 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram