ГоловнаСвіт

У Росії автобус із пасажирами впав з моста в річку, 19 загиблих (оновлено)

Для евакуації постраждалих залучили санітарну авіацію.

Фото: https://t.me/breakingmash

У Росії пасажирський автобус впав з моста в річку, в результаті чого загинули 15 осіб, 18 - постраждали, шестеро з них госпіталізовані. Про це пише "Интерфакс".

"Автобус "Кіа Гранд Берт" прямував за маршрутом Сретенськ - Чита. У ньому перебували 43 людини. Через розрив переднього колеса автобус з'їхав з проїжджої частини і перекинувся в річку Куенга", - йдеться в повідомленні.

Евакуація пасажирів автобуса ускладнюється тим, що він лежить на льоду. Як зазначає Mash, важку техніку до нього підігнати неможливо, оскільки він може провалитися під лід. Автобус планують піднімати краном.

Для евакуації постраждалих залучили санітарну авіацію.

За даними "Интерфаксу", транспортний засіб належав місцевій турфірмі і здійснював замовний нерегулярний рейс. За даними співрозмовника видання, всі пасажири - громадяни РФ.

Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу за статтею про надання послуг, які не відповідають вимогам безпеки, що спричинило смерть двох і більше осіб.

Оновлення 14:10. У Забайкальському краї Росії завершено рятувальні роботи на місці падіння пасажирського автобуса в річку. Про це повідомляє "РИА Новости".

Стан чотирьох з 21 постраждалого розцінюється як важкий. Одну жінку прооперували.

19 людей загинули, зокрема водій автобуса. Серед загиблих - дві дитини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram