ГоловнаСвіт

Ведучий Fox News в ефірі заявив, що підтримує Росію в конфлікті з Україною

Після того, як його цитата розійшлася в соцмережах, він додав, що це був жарт.

Ведучий Fox News в ефірі заявив, що підтримує Росію в конфлікті з Україною
Такер Карлсон
Фото: Скриншот видео

Ведучий телеканалу Fox News Такер Карлсон в ефірі заявив, що підтримує Росію в конфлікті з Україною. Однак наприкінці своєї передачі "Вечір Такера Карлсона" він вирішив додати, що це був жарт, пише Daily Beast.

Спочатку темою розмови між ведучим і гостем його програми, колишнім радником Гілларі Клінтон Річардом Гудстейном, був процес імпічменту президента Дональда Трампа. Карлсон заявив: підтримка імпічменту серед населення різко впала, на що Гудстейн відповів, що близько 70% респондентів опитування Washington Post переконані, що президент США зробив щось не так у так званому українському скандалі.

Карлсон вирішив швидко змінити тему розмови на ймовірну причетність колишнього віцепрезидента Джо Байдена і його сина Хантера до правопорушень в Україні. Потім ведучий продовжив наполягати на тому, що Трамп не тиснув на українського президента Володимира Зеленського і не змушував його відкрити розслідування проти своїх політичних конкурентів. При цьому він задавався питанням, "чому це те, про що ми повинні дбати".

"Тому що люди вмирають на передовій", - відповів йому Гудстейн, але його перервав ведучий.

"Чому мене повинно турбувати, що відбувається в конфлікті між Росією та Україною? Я серйозно. Чому я не можу вболівати за Росію? Що я і роблю", - заявив ведучий.

Далі він продовжив жартувати над Гудстейном за те, що той висловив тривогу щодо Росії, і тільки наприкінці своєї передачі, коли його цитати вже поширили в соцмережах, заявив, що слова про РФ і конфлікт були жартом.

"Перш ніж ми підемо, на початку шоу я зазначив, що вболіваю за Росію в протистоянні між РФ і Україною. Звичайно, я жартую. Я вболіваю тільки за Америку - насміхаючись над одержимістю, яку мають багато лівих. Ха!" - підсумував ведучий. 

Нагадаємо, після телефонної розмови між Трампом і Зеленським демократи з Палати представників почали процедуру імпічменту, дізнавшись, що Трамп міг чинити тиск на співрозмовника, прагнучи змусити його провести розслідування щодо Хантера Байдена.

Демократи вважають, що Трамп зловжив повноваженнями, намагаючись створити проблеми своєму політичному суперникові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram