ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі за добу противник 5 разів порушив режим припинення вогню

Вогонь вели із забороненої Мінськими угодами зброї.

На Донбасі за добу противник 5 разів порушив режим припинення вогню
Фото: politeka.net

З початку доби 25 листопада збройні формування РФ на Донбасі 5 разів порушили режим припинення вогню і обстріляли позиції Операції Об'єднаних сил із забороненої Мінськими домовленостями зброї.

Вогонь вели з мінометів калібру 82 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої зброї, повідомили на сторінці штабу ООС у facebook.

"4 обстріли позицій українських захисників російські окупаційні війська здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ": двічі неподалік Луганського (з мінометів калібру 82 міліметри, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Кримського (з мінометів калібру 82 міліметри, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Новолуганського (з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї).

П'ятий обстріл стався в зоні відповідальності угруповання "Схід", а саме - біля Мар'їнки, в результаті чого постраждала цивільна особа.

Нагадаємо, що в результаті цього обстрілу було поранено жінку, яка гуляла зі своєю трирічною дитиною. Куля потрапила постраждалій в грудну клітку і ліве плече. Військові ООС надали жінці першу медичну допомогу, після чого її госпіталізували до Курахового.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram