ГоловнаСуспільствоЖиття

В Івано-Франківську можуть заборонити пересування через антитерористичні навчання

Містян попередили, що їх можуть зупиняти на вулицях і забороняти рух транспорту.

В Івано-Франківську можуть заборонити пересування через антитерористичні навчання
Фото: facebook.com/ssu.ivf

В Івано-Франківській області 25-26 листопада проходитимуть навчання Антитерористичного центру, через що можуть ввести особливий режим. Про це повідомили на сторінці управління Служби безпеки України у facebook.

"Тренування пройдуть в обласному центрі [Івано-Франківську] в умовах, максимально наближених до реальних, і з використанням спеціальної техніки та озброєння... Під час заходів можливе тимчасове запровадження особливого режиму, зокрема обмеження або заборона пересування людей і руху транспорту, а також перевірка документів, що зусвідчують особу, і огляд автомобілів", - уточнили в СБУ.

У тренуваннях візьмуть участь підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, ЗСУ, Держприкордонслужби, ДержНС, Держспецзв'язку, представники місцевої влади та органів самоврядування.

Жителів і гостей Івано-Франківська попросили з розумінням поставитися до навчань, зберігати спокій та дотримуватися вимог і прохань правоохоронців.

Нагадаємо, в жовтні 2019 року поліграфологи зі США провели навчання для співробітників Нацгвардії, під час яких розповіли, як проводити тестування, бесіди і отримувати зізнання у підозрюваних за допомогою детектора брехні. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram