ГоловнаСвіт

Сурков оголосив "путінізм" чинною російською ідеологією

"Путінізм добре працює як метод владарювання".

Сурков оголосив "путінізм" чинною російською ідеологією
Фото: www.itogi.ru

Помічник президента Росії Владислав Сурков назвав "путінізм" чинною російською ідеологією і хорошим робочим методом владарювання.

"Дослідити путінізм як чинну ідеологію повсякденності з усіма його соціальними інноваціями і продуктивними суперечностями - дуже корисне починання. Тому що путінізм є глобальним політичним лайфгаком, добре працює як метод владарювання. А зрозуміти, «як вони роблять це», завжди цікаво, якщо зроблене привертає і вражає", - сказав Сурков російському виданню "Актуальные комментарии", яке оголосило про запуск рубрики "Путінізм", у рамках якої заплановано аналізувати "різні аспекти курсу Путіна".

У цій рубриці представлено огляд статей, присвячених президенту Росії і його політиці і опублікованих низкою західних видань. Зокрема, там є стаття "Путін Великий", що з'явилася в журналі Foreign Affairs.

Нагадаємо, в лютому 2019 року Сурков написав статтю "Довга держава Путіна", в якій оголосив нинішню Росію "державою Путіна" - четвертою після держав Івана Великого, Петра Першого і Володимира Леніна.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram