ГоловнаСвіт

Трамп заявив, що таки зустрінеться з Путіним "у належний час"

"Думаю, що у нас і надалі будуть дуже хороші відносини з Росією".

Трамп заявив, що таки зустрінеться з Путіним "у належний час"
Архив
Фото: EPA/UPG

Президент США Дональд Трамп заявив, що Вашингтон не може дозволити відбутися "певних речей", які планує президент РФ Володимир Путін щодо України. Про це він сказав в інтерв'ю "Голосу Америки".

"Я не здатний читати його думки. Ніхто не може. Він знає, чого він хоче, але ми не можемо дозволити, щоб певні речі відбулися. Але вони відбулися. Я не можу бути частиною цього", - відповів Трамп на питання про своє розуміння стратегії Путіна щодо України.

Глава Білого дому наголосив, що дії РФ щодо українських моряків в Керченській протоці стали причиною скасування ним зустрічі з Путіним.

"Через те, що сталося стосовно України, кораблів і моряків, час для зустрічі більше не був вдалим. Але я з ним зустрінуся. Мені здається, що у нас дуже хороші відносини, і думаю, що у нас і надалі будуть дуже хороші відносини з Росією, Китаєм і всіма іншими. Я вважаю це важливим. Я зустрінуся з ним у належний час", - заявив він.

Нагадаємо, під час церемонії фотографування глав делегацій країн G20 в Аргентині Путін і Трамп не привітали один одного. Путін піднявся на подіум для фотографування раніше американського колеги, Трамп пройшов повз нього.

Раніше президент США заявив, що російська агресія проти українських кораблів у Керченській протоці була єдиною причиною скасування зустрічі з президентом РФ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram