ГоловнаСвіт

Поліція Брюсселя застосувала водомети проти учасників акції протесту

Інформації про постраждалих на цю мить немає.

Фото: @fred_delepierre, lesoir.be

Поліція в Брюсселі застосувала водомети проти представників бельгійського руху "жовтих жилетів", що вийшли на вулицю. Сутички з правоохоронцями почалися вдень, близько 13:30 за місцевим часом, повідомляє місцеве видання Le Soir.

Фото: @fred_delepierre, lesoir.be

Акція протесту почалася сьогодні в центрі бельгійської столиці, учасники акції перекрили рух до кварталу установ Євросоюзу і спровокували величезний затор.

Вдень поліція спробувала відтіснити протестувальників з основних доріг, проте учасники акції не захотіли йти. У хід пішли камені і пляшки, почалися бійки. Для розгону демонстрантів поліція застосувала водомети, в результаті акції протесту затримано близько 60 осіб.

Фото: @fred_delepierre, lesoir.be

Інформації про постраждалих на цю мить немає.

Рух "жовтих жилетів" розпочався в листопаді у Франції - це автомобілісти, які протестують проти підвищення цін на бензин. Однак з часом рух став дедалі більше висловлювати невдоволення багатьма діями президента Франції Макрона.

Акції протесту тривають у Франції з середини листопада. Минулих вихідних у французькій столиці пройшла одна з наймасовіших демонстрацій, яка супроводжувалася заворушеннями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram