ГоловнаСвіт

Трамп заявив, що ЗМІ заважають налагодити відносини з Росією

Президент США за гарні відносини з Росією, тому що обидві країни мають ядерну зброю.

Трамп заявив, що ЗМІ заважають налагодити відносини з Росією

Президент США Дональд Трамп звинуватив ЗМІ у тому, що публікації про зв'язки його адміністрації з Росією заважають налагодити відносини між двома країнами.

Про це повідомляє ВВС.

"Путін, можливо, вважає, що він більше не може домовитися зі мною, оскільки політично це буде дуже непопулярним для політика", - заявив Трамп під час своєї прес-конференції.

Трамп заявив, що йому було б легше обрати жорсткий курс стосовно Росії, але він обрав шлях, який відповідає інтересам США. На думку Трампа, США варто підтримувати добрі відносини з Росією, тому що обидві країни мають ядерну зброю.

Президент США вкотре звинуватив американські ЗМІ в поширенні "фейкових новин". Він також обіцяв розслідувати справи про витоки матеріалів спецслужб у ЗМІ. Американський президент підкреслив, що чиновники з його адміністрації, за його інформацією, не мають зв'язків з Росією.

"Вони нічого про це не знають. Вони не були в Росії. Вони ніколи не дзвонили в Росію. Їм ніколи ніхто не дзвонив. Це все фейкові новини", - заявив Трамп.

Цього тижня у відставку змушений був піти радник Трампа Майкл Флінн. Газета Washington Post повідомила, що Флінн у грудні минулого року обговорював з російським послом Сергієм Кисляком можливість скасування санкцій. Це суперечить американському законодавству, оскільки Флінн тоді не був чиновником.

Газета New York Times із посиланням на джерела в спецслужбах США пізніше повідомила, що представники виборчого штабу Трампа у 2016 році регулярно спілкувалися з представниками російських спецслужб і чиновниками.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram