ГоловнаСвіт

Американська порноактриса звинуватила Трампа в сексуальних домаганнях

За її словами, Трамп пропонував їй 10 тисяч доларів.

Американська порноактриса звинуватила Трампа в сексуальних домаганнях
Фото: EPA/UPG

Американська порноактриса Джессіка Дрейк звинуватила кандидата в президенти США Дональда Трампа в сексуальних домаганнях, пише CNN.

За її словами, це сталося у 2006 році під час благодійного турніру з гольфу в Неваді. Трамп увечері запросив її в свій номер. Вона пішла, але взяла із собою двох інших жінок. Коли вони прийшли, Трамп, одягнений в піжаму, почав "міцно притискати" їх до себе, цілувати без дозволу.

Зустріч тривала менш ніж годину. Незабаром Дрейк знову зателефонували від Трампа і запросили повернутися, але вже самій. Жінка відмовилася. Потім зателефонував особисто Трамп і запросив піти з ним на обід або вечірку. Але жінка відмовилася. Тоді, стверджує Дрейк, він запитав: "Чого тобі треба? Скільки?". За її словами, Трамп пропонував їй 10 тисяч доларів і можливість скористатися його особистим літаком.

Під час цієї прес-конференції була показана фотографія Трампа і Дрейк, зроблена під час турніру.

Фото: EPA/UPG

Представники Трампа заявили, що розповідь Дрейк "повністю вигадана".

Нагадаємо, 7 жовтня The Washington Post опублікувала відео 2005 року, де Трамп у непристойних висловах розповідає про свої сексуальні пригоди. Після цього кілька жінок у бесідах з різними виданнями звинуватили Трампа в домаганнях. Джессіка Дрейк стала 11-ю у цій ширензі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram