ГоловнаСвіт

Мера Таллінна позбавили прав за перевищення швидкості

Згідно з правилами дорожнього руху Естонії, за таке порушення передбачено покарання у вигляді штрафу в розмірі до 100 штрафних одиниць

Мера Таллінна позбавили прав за перевищення швидкості
Мэр Таллина Эдгар Сависаар
Фото: РИА Новости

Мера столиці Естонії Едгара Савісаара оштрафували на 320 євро, а також позбавили водійських прав на два місяці за перевищення швидкості, повідомила в п'ятницю прес-служба Департаменту поліції і прикордонної охорони.

Поліція зупинила естонського градоначальника 6 червня за перевищення прийнятної швидкості на 34 кілометри на годину. За даними поліції, Савісаар їхав дорогою Таллінн-Нарва зі швидкістю 84 кілометри на годину на ділянці, де допустима швидкість становить 50 кілометрів на годину.

Згідно з правилами дорожнього руху Естонії, за таке порушення передбачено покарання у вигляді штрафу в розмірі до 100 штрафних одиниць (1 одиниця - близько 4 євро) або позбавлення водійських прав на термін до 6 місяців.

Рішення про покарання ухвалюють протягом місяця після складання протоколу про порушення ПДР.

Мер Таллінна і раніше порушував швидкісний режим на дорогах. Зокрема, восени минулого року його оштрафували майже на тисячу євро за перевищення швидкості на 47 кілометрів на годину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram