ГоловнаСвіт

Новинки моторшоу у Нью-Йорку: Viper, Mercedes GL, Defender і недорогий Fisker

Нью-Йоркське моторшоу в середу відчинило свої двері для преси.

Новинки моторшоу у Нью-Йорку: Viper, Mercedes GL, Defender і недорогий Fisker
Dodge SRT Viper
Фото: Newsru.com

Таємниці більшості іменитих новинок так чи інакше розкрили ще до офіційної прем'єри. Чи не найбільше пильнували за новим Dodge SRT Viper, утім і його не вберегли від шпигунів.

За лічені години до офіційної прем'єри автосалону в мережу просочилися зняті на камеру телефону кадри відеопрезентації "гарячого" американця.

Однією з перших гучних прем'єр стала презентація нового гібрида від Fisker - порівняно недорогий автомобіль, раніше відомий як Nina, представлений як Fisker Atlantic. Перед цим у мережі з'явилися шпигунські фото без камуфляжу. Із ціною від 55 000 доларів Fisker повинен стати екологічною альтернативою BMW 5-Series. І коштує він майже удвічі дешевше, ніж перший автомобіль компанії Karma.

Mercedes привіз у Нью-Йорк дві новинки: оновлений GL-клас, перші фото якого опублікували напередодні, а також Mercedes SL65 AMG - для тих, хто любить "погарячіше".

BMW представив Америці свій компактний кросовер Х1, що пройшов рестайлінг. Його продажі в США повинні розпочатися ще до літа.

Porsche презентував дизельну версію позашляховика Cayenne - трилітровий V6 видає 240 к.с. і розганяє автомобіль до сотні за 7,2 секунди. Також на стенді нові Porsche Boxster і Porsche 911 Carrera Cabriolet.

Land Rover привіз чергову версію концепта DC100 Expedition, яка є Defender нового покоління. За даними Autocar, новий Defender повинен з'явитися на ринку 2015 року.

Не бракує і прем'єр для американського ринку: седани Chevrolet Impala, Nissan Altima, Lincoln MKZ і Toyota Venza, оновлений позашляховик Buick Enclave.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram