>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" в день свого заснування виграло Кубок України (оновлено)

І оформило требл.

Фото: ФК "Динамо"

У Тернополі відбувся фінал Кубка України, в якому зустрівся чемпіон і бронзовий призер минулого сезону "Динамо" і "Зоря" відповідно.

Матч завершився мінімальною перемогою киян - 1:0.

Судячи з характеру поєдинку, "Зоря" прагнула довести справу до серії пенальті, і їй це майже вдалося. Матч в основний час завершився нульовою нічиєю. Однак у додані пів години "динамівці" дотиснули суперника.

Переможний гол на рахунку Віктора Циганкова.

На 98-й хвилині у штрафний суперника увірвався Жерсон Родрігеш і зробив простріл на Віталія Буяльського, який елегантним рухом залишив м'яч Циганкову. Вікторові залишалося з лінії воротарського не промахнутися по воротах.

На другій доданій до першого екстратайму хвилині він же міг зняти всі питання про переможця матчу, але не реалізував пенальті - блискуче зіграв Нікола Васіль.

Але і цього результату було досить "Динамо", щоб утринадцяте завоювати Кубок України і за цим показником наздогнати "Шахтар".

Отже, у день заснування клубу (13 травня 1927 року є днем реєстрації статуту Київського пролетарського спортивного товариства "Динамо") кияни удруге у своїй історії оформили требл - стали чемпіонами України, завоювали Кубок і Суперкубок України.

Раніше вони вигравали всі турніри в сезоні-2006/07, коли команду очолював Анатолій Дем'яненко.

Оновлення. Огляд матчу "Динамо" - "Зоря".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram