>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Клуб Бундесліги розпочинає тренування, маючи в складі трьох хворих на коронавірус

Півзахисник Біргер Верстрате висловив сумніви в безпеці гравців, які продовжують підготовку до відновлення сезону.

"Кельн" відновлює тренування в таборі, попри три зафіксовані випадки захворювання на коронавірус.

"Раніше, ніж планувалося в медичній концепції "Кельн" переїде з командою в тренувальний табір. "Кельн" матиме командні тренування, якщо це буде дозволено, в умовах тренувального збору.

Потім команда, тренерський та допоміжний персонал зберуться для навчання команди в захищеному місці. Ця форма добровільного карантину розширює існуючу концепцію інфекційного контролю та гігієни та призначена для подальшого зниження ризику зараження COVID-19", – йдеться в заяві на офіційному сайті клубу.

Водночас бельгійський півзахисник "козлів" Біргер Верстрате висловив сумніви в безпеці гравців, які продовжують підготовку до відновлення сезону Бундесліги, повідомляє Goal.

Хоча "Кельн" не опублікував імена тих, хто має позитивний результат, місцеві ЗМІ повідомили, що ними є два гравці та фізіотерапевт. І Верстрате підтвердив ці повідомлення, зізнавшись, що його турбує, що він був у тісному контакті з тими, хто має позитивний тест.

Біргер Верстрате
Фото: goal.com
Біргер Верстрате

"Те, що клуб повідомив, що ніхто не мав контакту з гравцями, є правильним, у прямому сенсі цього слова. Але фізіотерапевт лікував мене та інших гравців протягом декількох тижнів. І я сформував дует у тренажерному залі в четвер з одним із двох розглянутих гравців. І не можна сказати, що ми взагалі не вступали з ними в контакт", – зізнався бельгієць.

"На цей момент ми не на карантині, і це трохи дивно. Коли ви бачите, що відбувається у відділеннях інтенсивної терапії в лікарні, то розумієте, що зараз футбол не найголовніше. Було б наївно з мого боку говорити, що Бундеслігу слід відновити якомога швидше. Вірус ще раз показує, що необхідно ставитися до цього серйозно. Я не можу вирішувати, що робити з Бундеслігою, але можу сказати, що моя голова зараз думає не про футбол. Здоров'я моїх близьких має першорядне значення", – наводить слова Верстрате видання.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram