>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Названа сума, яку УЄФА виділить Україні для подолання коронавірусу

УЄФА виділяє 236,5 млн євро для 55 членів-асоціацій.

Названа сума, яку УЄФА виділить Україні для подолання коронавірусу
Фото: A Bola

УЄФА за програмою HatTrick виділить Україні 4,3 млн євро, щоб допомогти нашій країні вирішити проблеми, пов'язані з пандемією COVID-19.

Усього на фінансування програми УЄФА виділив 236,5 млн євро, які рівномірно будуть розподілені серед 55 членів асоціації, щоб покрити поточні витрати і допомогти в розробці цільових галузей футболу.

"Наш вид спорту стикається з безпрецедентною проблемою, викликаною кризою COVID-19. УЄФА хоче допомогти своїм членам реагувати так, щоб це відповідало їхнім конкретним обставинам. У результаті ми погодилися, що 4,3 млн євро на асоціацію, відправлені за решту цього і весь наступний сезон, а також частина інвестиційного фінансування, можуть бути використані в разі потреби нашими членами для відновлення футбольного співтовариства", - цитує президента УЄФА Александера Чеферіна пресслужба організації.

"Програма допомоги УЄФА HatTrick є однією з найбільших програм солідарності та розвитку, коли-небудь створених спортивною організацією. Вона була запущена в 2004 році після Євро, який проходив у Португалії. До 2024 року інвестиції за програмою HatTrick для асоціацій-членів сягнуть 2,6 млрд євро", - уточнив футбольний функціонер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram